Tuesday, December 1, 2009

Kek hantaran pertunangan

iiiiiini adalah tempahan dr Dini PTPL untuk dibuat hantaran pada hari pertunangan kawannya Aisyah yg bertunang pada 28 november lepas.First time buat fondant...bolehlah ye..tp badan kek tu buttercream..cuma aksesori tambahahan yg lain tu je fondant..harap puas hati ye..temanya hijau putih..selamat bertunang kepada Aisyah dan Ezanee...








3 comments:

  1. hajar (mommyneen) dr Hong KongDecember 2, 2009 at 11:41 PM

    salam puan E kita ni,

    sukanya hajar tgk kek2 ni,sedih dr kejauhan,nk pesan or order mcm susah je :-( nk diposkan ke HK.hajar br je jumpa 2kek yg ada cop halal kat cni,1 brand sara lee (company sokong israel) n 1 lagi dr saudi.cantik kek yg E buat,hajr x pass (x try or in the other word malas nk try buat kek, takut x jadi)
    do take care! :-)

    ReplyDelete
  2. salam hajar..
    jgn takut nk buat kek.e suggest hajar try buat kek yg e post kan resepinya kt blog e.tp resepi tu kukus kan?boleh juga dibakar,e pernah buat.insya-Allah jadi...buat 1/2 adunan pun dh cukup tuk hajar 3 beranak...trylah.barang dia pun x banyak..sedap pun sedap..

    ReplyDelete
  3. salam..
    ade ambik tempahan x? saya nk tempah sebijik mcm ni utk kek pertunangan kwn sy..

    ReplyDelete